Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Magunkról

RÓLUNK

 

Cégünk a rendszerváltás hajnalán, több mint 20 évvel ezelőtt alakult, 1998 márciusában. Azóta több mint 1 millió ajánlatunkkal sok tízezer elégedett utast szolgáltunk ki, akik közül nagyon sokan azóta is rendszeresen "velünk utaznak"!

Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és amire nagyon büszkék vagyunk, hogy az elmúlt két évtized alatt két dolog volt, amiből soha nem engedtünk. Egyfelől  szolgáltatásink maximális színvonalának és ár/érték  arányának, másfelöl utasaink biztonságának maximális biztosítása.

Kezdetektől valljuk, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám a számunkra és ezt az elmúlt 20 év során soha nem tévesztettük és nem tévesztjük a mai napig szem elől.

Felgyorsult világunkhoz természetesen mi is alkalmazkodtunk folyamatos online fejlesztéseinkkel, azért, hogy ma már néhány kattintással valóban professzionális, minden igényt kielégítő ajánlattal tudjuk utasainkat kiszolgálni. Viszont az "emberi kapcsolatokat" munkánk során továbbiakban sem szeretnénk mellőzni és nem is tesszük, ezért bátran keressenek továbbra is Bennünket.

 

Kék Minaret Travel csapata

Hírlevél feliratkozás

Elérhetőségeink

06 72 510 182

7621 Pécs, Kazinczy u. 3.

NAIH-104739/2016

Kövess minket!

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.