Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Magunkról

RÓLUNK


Cégünk a rendszerváltás hajnalán 1998. márciusában alakult, két lelkes, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kolleganő kitartó munkája folytán. Az évek során összegyűjtött utazási irodás tapasztalatokat ötvözték a technikai fejlesztésekkel és egy modern, jól működő utazási irodát hoztak létre. Az iroda több ezer embert utaztatott el álmai helyszínére, több ezer utazási desztinációt ajánlott ki és sok-sok jó partnerrel alakított ki máig működő szakmai kapcsolatot. A törzsutasokkal kialakított jó viszonyuk és hozzáértésük segítette őket abban, hogy a mai napig jó szívvel dolgoznak az irodában és mindent megtesznek azért, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő utazást.
 
Az országban legálisan bejegyzett és törvényesen működő valamennyi utazásszervező irodával szerződéses kapcsolatban állunk és az általuk szervezett valamennyi utazás, körutazás, üdülés, szállásajánlat irodánkban elérhető, megtalálható. 2013-ban a cég új emberekkel bővült és a megfiatalított iroda, már be tudott csatlakozni a XXI század internetes világába, van facebook oldalunk, és van profi partner által megalkotott és kezelt honlapunk. Az újításoknak köszönhetően egyre több online foglalást bonyolítunk és profi ajánlatokat tudunk készíteni.
 
Szívesen segítünk repülőjegy foglalásnál, egyéni utazások megtervezésénél, osztálykirándulások szervezésében és vadászprogramok lebonyolításában. Elutaztatunk benneteket a világ bármely pontjára a trópusi szigetektől kezdve, egzotikus tájakon át a sivatagok végtelen homokjához. Bejárhatjátok Indiát, Nepált vagy meglátogathatjátok a Mikulást saját otthonában.Nincs lehetetlen eljuthattok atomjégtörővel az Északi-sarkra, vagy akár rövid űrrepülést szervezhetünk Bajkonurból a csillagok közé.
 
Várunk Benneteket szeretettel Pécsett a Kazinczy utca 3-ban.

Hírlevél feliratkozás

Elérhetőségeink

06 72 510 182

info@minarettravel.hu

7621 Pécs, Kazinczy u. 3.

NAIH-104739/2016

Kövess minket!

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.